Ne-am intors pentru cateva zile la pampersi

Stomatita Issabelei a coincis cu inceputul gradinitei pentru Razvan. Coincidenta sau nu, Issabela nu s-a mai trezit nici la pranz si nici noaptea sa faca pipi, ci a facut in pat. Dupa 2 zile de facut in pat de 3-4 ori, am zis stop! ne intoarcem la pampersi. Desi a marait un pic si nu prea i-a placut ideea am convins-o pana la urma sa ii pun.

Eu cred ca pipileala in pat a fost doar un semn de la ea ca se simte foarte singura zilele astea. Pentru ca si-ar fi dorit foarte mult sa fie si ea la gradinita, pentru ca a zis de cateva ori ca merge si ea la gradi, la grupa mica. Duminica trecuta, seara, i-am spus lui Razvan sa ne culcam devreme ca a doua zi il trezesc devreme sa mergem la gradi, iar ea a fost prima care s-a ridicat de pe canapea, din sufragerie si s-a dus spre dormitor spunand „hai sa dormim ca maine mergem la gradi la grupa mica”. A trebuit sa ii spun ca ea nu merge acum, ci doar peste cateva luni. Apoi marti s-a trezit si ea de dimineata si l-a prins pe Razvan, iar la usa, in timp ce ii dadeam geaca lui Razvan, Issa mi-a spus sa ii pun si ei geaca mov sa mearga la gradinita. Iar a trebuit sa ii spun ca ea nu merge acum 😦

Si, colac peste pupaza, a stat lipita de mine zilele astea. A avut intr-adevar si starea de rau de la stomatita, dar niciodata n-a stat in bratele mele atat de mult si atat de afectata. Plus ca nu puteam face nimic, se supara daca o lasam jos sa ma duc la buda, sau pana la bucatarie. Si zic ca din toata chestia asta cu gradinita ea a fost cea mai afectata. Daca noi ceilalti am avut emotii si ni le-am trait cum am stiut, ea s-a manifestat printr-o dragoste nemarginita fata de mine si pipilica in pat. A fost frica ei de abandon traita in felul ei. Imi pare tare rau pentru ea, ca sufera pentru lipsa lui Razvan de acasa. Ieri am fost cu ea si l-am luat pe Razvan de la gradi dar am plecat in 10 minute ca Razvan s-a pus pe urlat iar eu n-am avut niciun pic de rabdare si chef sa il auda toata gradinita urland, dupa ce, cu o zi in urma l-a apucat urlatul si la kineto, de l-a auzit tot blocul. Deschidea gura si urla cat putea de tare; mi-am iesit din pepeni si i-am inchis gura cu mana, dar el tot a urlat. Deci, pentru ea, s-ar putea sa nu fi fost un moment tocmai bun si convingator.

Azi noapte n-a mai vrut pampers, s-a trezit si a facut la olita. Vedem cum mai e si in noaptea asta.

Acest articol a fost publicat în Familie, Gradinita, Organizare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s