Si….

…. numele nepotului meu va fi David. De la Razvan. Mi-a spus ca el va avea un copil pe care il va chema David, si nu va fi cu Issabela. Slava cerului! :)) Pana acum ceva timp el era tatal si Issa mamica, si aveau 2 copiii impreuna. Nice, ha?? :))

Issabelei ii place putin spre deloc la gradinita. Nu rateaza nicio dimineata sa faca scandal, cu lacrimi, cu trantit, cu urlete. Este un chin dimineata. Si nu pentru mine 😦 Sper ca la anul sa ii placa mai mult. Problema ei e legata si de trezitul dimineata, ca nu se culca destul de devreme ca sa fie odihnita dimineata. Sper din tot sufletul ca pana in toamna trecerea timpului sa isi spuna cuvantul si sa ne intelegem muuult mai bine. Vom vedea. Momentan, ma gandesc sa o mut de la grupa in care e acum. S-ar putea ca si asta sa contribuie la faptul ca nu ii place la gradi. Cum ziceam, vom vedea.

Acum cateva zile am descoperit Frozen – printesa inghetata si de atunci ne tot uitam la el. Vreo 4 zile l-am vazut. La rand. Disney, na! Ne place si noua, astora mari.

Issabela e la momentul de crize si urlete din orice, pentru orice si oricand. Poate pana in toamna ii trece. 😀

In rest, sunt tot muciosi si tusesc. O saptamana bine, apoi o luam de la capat. Parca nu se mai termina. Din decembrie tot asa – o saptamana bine, apoi muci, apoi mai stam o saptamana acasa, si dupa inca una o luam de la capat. O veni vara si ne-o fi mai bine.

Si de la toamna am multe asteptari. 🙂 Dar mai e timp pana atunci. Rabdare sa avem!

Acest articol a fost publicat în Distractie, Familie, Gradinita. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s