Incaltaminte ortopedica

Razvan inca poarta incaltaminte ortopedica si probabil va mai purta cativa ani de acum incolo. Noi i-am facut o singura data incaltaminte ortopedica prin casa de asigurari, prin spitalul Budimex, firma nu mai stiu cum se cheama, dar probabil spitalul colaboreaza doar cu o firma, ca se poarta monopolul  Incaltamintea nu a fost mai buna decat cea de la ortopedia, ba chiar pot spune mai slab calitativ, a durat mai mult pana a fost facuta si am pierdut mult timp pe drum – cu probe, cu dosarul, cu ridicatul ghetutelor.

Acum avem la dispozitie si acest magazin care comericalizeaza produsele MEMO  http://mag.mirunamed.ro/. Incaltamintea este din Polonia, firma se cheama MDH si comercializeaza tot felul de echipamente medicale. Mai multe detalii gasiti chiar pe siteul lor, la sectiunea „PARTENERI”.

O parte din produse pot fi vizualizate  la Cabinetul Mirunamed din sector 6, Drumul Taberei, Aleea Campul cu Flori nr.3A, bloc M49A, scara 2, parter, ap. 46. Preturile sunt mai bune comparativ cu ce se gaseste pe piata la ora actuala – intre 180 si 220 de lei, toate produsele sunt din piele, special concepute pentru copiii cu probleme ortopedice, dar nu numai.

Va invit sa le vedeti pe site, in catalogul de aici http://mag.mirunamed.ro/brand/memo/ sau la fata locului, la cabinet.

Daca produsul nu este disponibil in magazin se aduce la comanda modelul si culoarea dorita.

Va astept!

Acest articol a fost publicat în Lupta cu spasticitatea, Spitale/doctori/asistente. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s