Scoala altfel

Nici nu stiu ce sa zic de programul asta. O fi bun in esenta, dar prost pus in practica. Incepand de la plimbatul copiilor prin RATB, la ora 8 dimineata, cand e traficul ca naiba, continuand cu faptul ca sunt multi si trebuie supravegheati – si aia mici si aia mari si terminand cu faptul ca ii putem lua din curtea scolii la „aproximativ ora 13.00”.  Era frumos daca se organiza ceva la nivel de scoala, sau in functie de clase, se pleca frumos cu autocare din curtea scolii, se tineau copiii in scoala si parintii veneau si ii luau la ora 14.00, spre exemplu. In fine, un program bun pus in practica prost.

Razvan a fost astazi la Ferma animalelor, maine sta in clasa si vorbesc despre obiceiuri de Paste si coloreaza oua, poimaine merg la Pompieri, joi la Facultatea Veterinara, iar pentru vineri se preconizeaza stat acasa. Adevarul este ca sunt 30 de copiii in clasa si s-au anuntat doar 5-6 parinti in deplasari. Prea putini, zic eu. Din pacate, nu toti ne permitem o zi libera ca sa mergem cu copiii in diverse locatii.

La Issabela, activitatile se vor desfasura in gradinita. Ei au fost vinerea trecuta la Targoviste, cu autocarul, au plecat dimineata si s-au intors la 17.00. A fost frumos, i-a placut. Vor mai pleca la o fabrica de ceva, nu stiu detalii acum.

Asta este ultimul an de gradi al copilei mele, din toamna e scolarita cu fundita 🙂 Incet-incet, haosul cu scoala pune stapanire si pe noi 😦

 

Acest articol a fost publicat în Gradinita, Scoala și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s