Multumesc :)

Sambata ne-am hotarat sa mergem afara, dar fiindca a fost cald si ne-am temut ca parcurile vor fi pline, am decis sa mergem cu bicicletele in Crangasi. Din pacate,  in masina nu incap toate 4 bicicletele si cum nu avem suport pentru biciclete, a trebuit sa renuntam. Tati a avut ideea sa merge cu bicicletele pana in Crangasi, de la noi, pana in Rosu, apoi pe dig, din Rosu pana in Crangasi. Eu am vrut sa zic nu din start, dar m-am abtinut. Am zis ca merita sa incercam, sa vedem daca reusim. Zis si facut! Ne-am urcat pe biciclete si am pornit la drum. In Chiajna sau Rosu – nu stiu ce este, am vazut piste de biciclete pe toate stradutele pe care am mers. Bineinteles ca erau masini parcate pe pista de biciclete. Am vazut multi biciclisti. Mi-a cam stat inima la primele masini care au trecut pe langa mine. Am avut un sentiment de teama si, de cateva ori, m-am oprit. Copiii n-au fost stresati, ceea ce, zic ca e bine. Am facut cam o ora si jumatate la dus, fiindca ne-am oprit de cateva ori, sa cumparam apa si diverse opriri pe traseu. La intoarcere am vrut sa mergem fara oprire, dar n-am reusit, fiindca copiii si-au umplut cosurile cu conuri de brad, si la fiecare zdruncinatura, conurile erau pe jos. Dupa ce ne-am oprit de cateva ori, am pus conurile in ruscac, ca sa ne putem continua drumul fara intreruperi. Si asa am ajuns intr-o ora.

A fost foarte frumos drumul, cu toate emotiile si fricile mele si pentru asta, trebuie sa le multumesc copiilor, ca datorita lor am invatat sa merg pe bicicleta, si minunatului meu sot, care a avut ideea de a merge pana in Crangasi pe bicicleta.

Repetam in curand experienta! Vreme sa avem, ca in ultimul timp ploaia ne-a tinut in casa.

 

Acest articol a fost publicat în Distractie, Familie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s