Primul cantonament :)

In vacanta intersemestriala, la inceput de februarie, Razvan a fost in cantonament cu fotbalul. Bineinteles ca emotiile au fost tot de partea noastra, a parintilor. Ne-am sfatuit ce sa facem, ce sa ii dam, cum sa ii facem bagajul sa ii fie usor, cum luam legatura cu el, si cate si mai cate. Nu aveti idee cate ganduri inutile am avut! Dar, vazand ca Razv e relaxat, am zis sa ma relaxez si eu sa iau lucrurile ca atare. Prin urmare, bagajul i l-am organizat pe zile, in pungulite si i am mai pus extra cate 2 tricouri, bluze si pantaloni. I-am aratat ce si cum, a plecat fericit, noi ne-am agitat pe langa autocar, s-au pus in miscare repede, nu am stat prea mult sa ne luam la revedere, ceea ce a fost ok. I-am dat telefonul, desi initial nu am vrut, dar ne am gandit ca ar fi obositor pentru antrenor sa fie sunat de toti parintii. Am facut foarte bine ca i l-am dat, caci aveau program – dupa amiaza o ora de telefon si seara, dupa cina, pana la ora 21, cand se dadea stingerea. Asta insemna in jur de o ora. Am convenit cu el sa ne sune seara. Ne-a sunat in fiecare seara, nu am vorbit deloc mult, ne povestea pe foarte scurt ce a facut in ziua respectiva, ne spunea de cate vreun fel de mancare sau desert, daca i-a placut in mod deosebit si apoi ne expedia :)) Nu am insistat sa povestim la telefon prea mult, am zis ca povestim acasa. Eh, nici acasa nu a povestit prea mult, dar macar am putut sa punem intrebari in voie :))

Asadar, primul cantonament a fost misto, s-a distrat, au avut foc de tabara, au facut sport, au vazut locuri noi – au fost la Bran si au jucat bowling – totul foarte ok!

Cand s-a intors, am vazut ca avea vreo 2 pungulite nedesfacute, dar luase din lucrurile extra pe care i le-am pus. Deci, s-a descurcat! Grijile si gandurile mele nu si-au avut rostul :)))

O sa il mai las, e fun si foarte indrumator 🙂

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s